Jobs2Care B.V. is een onderneming die gespecialiseerd is in uitzenden, payroll en werving & selectie. Sinds begin 2017 zijn wij gevestigd aan de Reitscheweg 1-7 in ’s-Hertogenbosch. Door ons brede netwerk en onze kennis binnen de uitzendbranche kunnen wij u naast het beschikbaar stellen van gekwalificeerd personeel ook een service verlenen die u niet standaard van een uitzendbureau verwacht.

Voor calamiteiten zijn we voor onze klanten en uitzendkrachten 24/7 bereikbaar, wij begrijpen als geen ander dat de werkzaamheden van uw bedrijf ook niet wachten. Daarom is Jobs2Care B.V. de partner als het gaat om flexibiliteit en bereikbaarheid. Ook voor onze uitzendkrachten is die regel van toepassing. Hoe vervelend is het om aan kantooruren vast te zitten als je dan aan het werk bent.

Omdat u zich wil focussen op uw bedrijf verzorgt Jobs2Care B.V. de complete personeelsadministratie en de werving & selectie. Het is dan ook de missie van Jobs2Care B.V. om uw voor ieder project maatwerk aan te bieden.