Werving en Selectie bij Jobs2Care B.V.!

U zoekt personeel? Jobs2Care B.V. verzorgt de werving & selectie! Dus bent u op zoek naar een medewerker om direct in dienst te nemen, dan kunt u een opdracht voor werving en selectie ook bij ons plaatsen. Wij gaan direct op zoek naar de juiste kandidaat voor de betreffende functie. Iemand met werkervaring, ambities en persoonlijkheid, die perfect past bij uw bedrijf en uw bedrijfsstructuur.

Hoe werkt werving & selectie?

Aan de hand van een functieprofiel dat wij samen met u opstellen, starten we het proces voor werving- en selectie. Daarbij leren wij uw bedrijf kennen door het stellen van selecte vragen om zo de perfecte kandidaat te vinden. We zetten alle middelen in om de juiste kandidaat te werven. Denk bijvoorbeeld aan sociale media en onze uitgebreide database. Daarlangs beschikt Jobs2Care B.V. ook nog over een breed netwerk om u altijd de juiste kandidaat voor te stellen.

Onze uitgebreide ervaring op het gebied van bijvoorbeeld payroll en uitzenden komt ook goed van pas. Wanneer nodig, gaan we zelfs de straat op om uw personeel te zoeken. We doen er alles aan om alleen de beste mensen te vinden en volgen trends in recruitment op de voet.