Werkgever

Jobs2Care bandenspoor wit

Uitzenden

Doormiddel van onze persoonlijke aanpak en innovatieve wervingswijze zijn wij instaat vakkundig en met kwaliteit de meest uiteenlopende vacatures in te vullen.

Meer informatie

Detacheren

Is uw organisatie opzoek naar meer vastigheid? Doormiddel van onze persoonlijke aanpak en innovatieve wervingswijze zijn wij instaat vakkundige en geschikte …

Meer informatie

Werving & selectie

Is uw organisatie opzoek naar medewerkers die direct bij uw bedrijf in dienst treden? Dan is Jobs2Care de juiste partner om te voorzien in deze vraagstukken.

Meer informatie

a-courier-with-a-tablet-in-his-hands-near-a-car-wi-2023-07-19-23-15-32-utc

Jobs2Care voor werkgevers

 

Doormiddel van onze persoonlijke aanpak en innovatieve wervingswijze zijn wij instaat vakkundig en met kwaliteit de meest uiteenlopende vacatures in te vullen. We werken als een verlengstuk van organisaties en zorgen vaak direct voor een toevoegde waarde in uiteenlopende HR en,-of personele vraagstukken. Snel kwalitatief geschikte kandidaten voorstellen op openstaande vacatures is dan ook een van onze specialisaties. Dit doen wij op basis van diverse kernwaarden, zoals afspraak is afspraak, openheid en persoonlijk contact.

Uitzenden

 

Heeft uw onderneming voor kortere of langere periode, extra medewerkers nodig? Dan is uitzenden de juiste oplossing. Wij gaan voor u op zoek naar de juiste medewerkers binnen de afgesproken tijd en verzorgen de volledige loonadministratie. Wij zijn altijd up to date omtrent cao wijzigingen en hebben alle kennis inhouse omtrent het uitbetalen van de correcte salarissen en bijbehorende vergoedingen.

Snel geschikte kandidaten

All-in tarieven (geen wervingskosten of administratiekosten)

Geen risico bij ziekte medewerker

Scherpe tarieven

24/7 bereikbaar voor calamiteiten

Persoonlijk contact met 1 vast contactpersoon

Vakkundige medewerkers voor lange termijn

All-in tarieven (geen wervingskosten of administratiekosten)

Geen risico bij ziekte medewerker

Begeleiding en opleidingsmogelijkheden

24/7 bereikbaar voor calamiteiten

Persoonlijk contact met 1 vast contactpersoon

Detacheren

 

Is uw organisatie opzoek naar meer vastigheid? Doormiddel van onze persoonlijke aanpak en innovatieve wervingswijze zijn wij instaat vakkundige en geschikte kandidaten te vinden voor uw organisatie. Hierin kunnen wij medewerkers dan ook aan uw organisatie binden doormiddel van een detacheringsovereenkomst af te sluiten. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met een van onze specialisten.

Werving en selectie

 

Is uw organisatie opzoek naar medewerkers die direct bij uw bedrijf in dienst treden? Dan is Jobs2Care de juiste partner om te voorzien in deze vraagstukken. Wij leren graag uw bedrijf kennen om de juiste match tot stand te brengen. Hierin onderscheiden wij onszelf omdat wij met onze unieke processen vaak direct de gevraagde kandidaten voor kunnen stellen. Neem voor meer informatie contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Direct de juiste kandidaten op gesprek

Scherpe tarieven en diverse mogelijkheden omtrent werving en selectie afspraken

Een partner die bekend is met de branche en op hoog kennisniveau gesprekken voert

Persoonlijk contact met 1 vast contactpersoon